söndag 2 januari 2011

Söndag kväll

Hallojsan på er!

Ja nu är det redan söndag kväll och två dagar in på det nya året. Det har börjat bra förutom förkylningen som härjar i familjen. Har idag tagit två sköna promenader i absolut toppenväder med sol och lagom kallt =) Annars har jag intagit soffläge och verkligen slappat. Har ganska svårt för det och blir stressad av att jag inte gör något hemma, så jag har bytt lite ljus och flyttat nån tavla för att göra NÅT. Är ni fler än jag som blir stressade av sånt eller har ni inga problem med att slappa och inte göra något? Skulle vara kul att veta om det bara är jag som är allmänt knäpp eller så? =) När maken kom hem efter att ha varit iväg nån timme sa jag åt honom att jag inte gjort något hemma och han svarar att "det är ju ingen som begärt att du ska heller, vad gött att bara slappa". Så alltså sitter ju stressen inombords hos MIG. Fast det är ju skönt att få höra det från honom så får jag ju iallafall inte jättedåligt samvete. 
Ikväll har vi lånat en film "Night and day" som vi har tänkt att ta en titt på. Har lånat en platt TV av min bror att ha i sovrummet ( vill inte köpa någon innan jag verkligen VILL ha en synlig tv i sovrummet, den förra står i ett skåp) Så nu kan vi ligga gott i sängen och kolla film samtidigt och just idag känns det inte jobbigt alls =) 
Nu har jag fyra dagar kvar av ledighet innan allvaret börjar och förhoppningsvis ska jag spendera åtminstone en dag i Krokek med Ivar (och familj) Ska förska att verkligen njuta av dessa dagar också och ta det allmänt lugnt.
I väntan på (förhoppningsvis) bra film =)

God fortsättning på er mina vänner!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. God fortstättning på det nya året! Fin bild på dej Mia! Kram!

    SvaraRadera