söndag 16 januari 2011

Frånvarande

Tjingeling!
Ja jag har varit VÄLDIGT frånvarande här på bloggen några dagar. Det började i torsdags med att jag fick lite utslag på armen som kliade lite. På eftermiddagen började det lite på fotlederna och vandrade sen uppåt. På natten sov jag INGET för jag hade verkligen utslag över HELA kroppen. Det klia och klia och klia och jag blev som tokig på det, ville helst krypa ur skinnet =( På fredagen gick jag trött till jobbet då jag också ringde till vårdcentralen för att få tid och hjälp. Hade lektioner till elva och åkte fram till VC där jag fick komma till en läkare efter en stund (man får ju vänta en rejäl stund) Där sade man att jag troligen fått en allergisk reaktion mot ipren. Jag ska fick två olika mediciner varav en ska tas morgon och kväll och den andra på kvällen. Biverkningar är OTROLIG trötthet och seghet (kan man säga så) vilket gjort att jag mest har sovit denna helg. På sen eftermiddag/kväll blir jag lite piggare när tabletten från morgonen börjar gå ur kroppen. Då ökar också kliandet en del fast det har helt klart blivit bättre på dessa två dagar. Min oro är ändå att jag inte kan ta någon tablett i morgon innan jobbet då jag skulle somna på jobbet eller vara lite sådär lagom lullig som jag kunnat vara här hemma när jag inte behöver göra något. Hoppas på att kliandet minskat så pass att jag klarar dagen utan mediciner =)
Så jaghar alltså inte gjort många knop denna helg, men min kära make har gjort en hel del i vår tvättstuga. Känns kul att se framsteg i det vi bara pratat om förut, att så här och så här ska det vara. Då har vi ju bara haft en bild av det i huvudet, så nu ska det bli intressant att se om verkligheten matchar fantasin =)
Jo kom på att jag gjort EN sak och det är att jag kollat på "Svärdet och spiran" som jag spelat in från tv3. Riktigt bra var den, men lååång, otroligt bra skådisar och jag verkligen sögs in i deras värld. Jag rekommenderar den verkligen!
Svärdet och spiran

Nu ska jag ta och lägga mig och sova, ska ju upp tidigt i morgon igen!
Kram/Mia

2 kommentarer:

  1. Mia då, va läskigt!! Hoppas du piggnar på dig!!

    Kramar Michaela

    SvaraRadera
  2. Öh läskigt, hemskt med klåda när man inte vet vad det är, jag får alltid för mig att jag fått skabb så fort det kliar på mig... Fast än så länge har jag aldrig haft det...

    SvaraRadera