måndag 3 januari 2011

Måndag kväll

God kväll mina vänner!

Ja idag blev det inga bullar bakade kan jag säga, istället blev det lite röj i tvättstugan där det just nu är lite av kaos. Vi håller på att isolera en yttervägg och på det ska det sen panel. Halva väggen är klar men sen har det varit för kallt för att stå ute och såga panel och annat så det har fått stå. Fast idag blev jag så less på detta så nu drog jag ut en diskbänk som ändå ska slängas, flyttade på torktumlaren som stått i vägen och fixade lite annat småplock som behövde bort. Kanske maken hajjar piken nu =) ? Vill ju få klart där. Kan säga att jag är rätt nöjd med mig själv som bar upp diskbänken från källaren alldeles själv, den väger ju lite och är rätt så otymplig och jag fixade det alldeles alena hihi. 
Eftermiddagen ägnades sen åt att rensa i vår carport och detta forslades sen till tippen för återvinning. Riktigt skönt att få lite sådant gjort, det ser verkligen ut som en byggarbetsplats där och det blir ju inte bättre när vi fyller på med sånt som ska till återvinningen heller ;) Fast nu är det mesta borta (förutom byggarbetsplatsen) och det är skönt. 
Har tänkt åka till min bror med familj i morgon, men har en mage som spökar för mig. Har varit bra i två dagar nu och sa till dom att jag kommer i morgon, men så ikväll så fick jag ont igen så vi får se hur det blir. Sist när Ivar var här hade jag ju massor planerat för vad vi skulle göra och då blev jag sjuk och bestämde innan jul att jag skulle komma denna veckan för att vara barnvakt en dag så han kunde vara ledig från dagis. Nu hoppas jag bara på att det blir så, har ju bestämt att inte gnälla men är rätt trött på magont just nu =(
Nog pratat om det, såg ju "Night and day" igår och jag kan verkligen rekommendera den för er. Den var en skön actionkomedi som både jag och Daniel gillade, så ska ni ha en mysig filmkväll med er partner så funkar den för både tjejer och killar!
Nu väntar jag hem Daniel som varit på innebandy med Philip och sen blir det nog att sova, slockna i soffan förut utan att jag hade känt mig trött så jag behöver nog sova.
Sussa sött mina vänner!
Kram/Mia

2 kommentarer:

  1. Såg night and day med Peter o vi somnade båda två. Bland det sämsta jag sett :) men smaken är ju som baken.../Chris

    SvaraRadera
  2. Jag har börjat med Probimage, det funkar fint för mig och du vet ju hur dåligt jag är i magen jämt och ständigt! Finns på apoteket =)

    SvaraRadera