torsdag 15 juli 2010

Bara en dag kvar

Hej hopp vad tiden går fort! Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan det är dags för semester, det känns skönt kan jag säga. Det är som om man automatiskt börjar lägga av i hjärnan de sista dagarna innan det är dags och nu känns det verkligen i kroppen att det behövs vara ledigt lite ;)
De senaste veckorna har det ju som sagt varit VÄLDIGT varmt och jag ska väl inte klaga, men att jobba när det är sånt väder är jobbigt! Därför har det varit skönt med regn och åska som dragit förbi de senaste dagarna. I söndags satt jag och Daniel ute på altanen och väntade på regnet och fotade lite, lyckades t.o.m. att fånga en blixt på film, lite imponerande om jag får säga det själv hihi. Ikväll har jag varit uppe på berget och sprungit och det är jäkligt skönt att göra nu när luften går att andas i igen, trodde aldrig att jag skulle säga det att jag tycker det är skönt att springa för det har jag alltid tyckt varit DÖDENS tråkigt, men inom mig själv har jag haft ett litet mål att en gång springa vår egen 3,5 km utan att stanna eller gå och jag börjar närma mig den dag då jag tror att jag skulle klara av det. Det är bara det att jag inte kan ha hundarna med mig när jag ska göra det för då blir det stopp här och var och det känns så där att åka två gånger till berget eller att först gå hemmavid med dom och sen springa, så jag får se när det blir av. Kanske under semestern så Daniel kan ta hundarna :) Jag återkommer säkert i ämnet.
Nu har jag svettats färdigt och ska ta en dusch, Daniel har bestämmt att jag inte ska behöva laga mat i kväll, så efter duschen ska jag bara luta mig bakåt och njuta av kvällen.
Puss och kram på er!!!

Här är filmen med blixten! Alltid roar det nån ;)

1 kommentar:

  1. Japp, det roade mig! Ser dem hellre på film än i verkligheten. Har själv försökt att fånga blixtar både på film och foto - men ej lyckats. Bra gjort! =)

    SvaraRadera