tisdag 9 november 2010

Dagens

God afton!
Här snöar det ordentligt, trodde det skulle avta under dagen, men det känns som om det ökar. Det ska tydligen vara riktigt halt ute och jag drattade faktiskt omkull när jag var ute med hundarna förut =) Som vanligt reser man sig upp och hoppas ingen har sett mig, fastän att i stort sett alla på hela gatan var ute och skotta snö samtidigt. Men men jag får väl bjuda på den vurpan då ;) Kanske fick någon ett gott skratt! Kvällen har gått i lugnets tecken, jag har INTE vilat på eftermiddagen i dag (vilket jag är stolt över) men det har resulterat i att jag blev väldigt trött under kvällen, jag har bara fixat maten, medan Daniel har laserat våra nya fönsterbänkar i sovrummet, behövs dock några strykningar till innan dom är klara. Fast det blir VÄLDIGT snyggt får jag säga =)   Jag blir ibland förundrad över hur mycket min man kan, alltså missförstå mig inte nu, men jag har ingen talang för snickeri över huvud taget och när han säger något om det är det rena grekiskan för mig. Så nu när jag börjar se det färdiga resultatet så inser jag vilken talang han har, det är så bra gjort och jag är väldigt stolt över honom. Känner ibland att jag inte kan hjälpa till med så mycket här hemma och att man vi hamnar i de vanliga gammeldags rollerna att jag sköter tvätt, städning och den mesta matlagningen och han det praktiska jobbet. Nu är det ju så att vi är två om det här äktenskapet och då får vi göra det vi är bäst på =)
Nu har jag tänkt krypa ner under täcket och se färdigt på NCIS, kollade på I form med Anna Anka förut och funderar på att omvärdera mina åsikter om denna människa, men jag kanske återkommer om det när jag bestämt mig. 
Lite bilder från vår snöiga och kalla dag =)Ha en fortsatt bra och mysig tisdagskväll
Kram/Mia

P:S om jag skriver här att jag ska försöka sluta äta godsaker på vardagar så kanske jag kan lyckas med det, så ser ni mig med händerna i "syltburken" en vardag (förutom fredag) så slå mig på fingrarna  =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar