torsdag 4 november 2010

Dagens

inlägg blir ett trött inlägg. Just nu är klockan strax efter sju och jag är helt färdig. Har varit ledig i dag och hade tänkt få en del gjort, men orkar inte för att jag är för trött! Sov till nio, åkte med hundarna till berget, handlade lite, åt frukost, satt sen och myste med hundarna en stund och somnade! Det fast klockan inte ens var tolv än. Inte för att jag sov länge, men ändå, det måste vara hösten åtminstone väljer jag att skylla på den=) Åkte i alla fall upp till berget igen, denna gång för att samla granris, fanns hur mycket som helst eftersom dom just nu hugger ner skog för att bredda spåren däruppe. Tog även lite tallris för att variera lite=) Fick sen ändan ur vagnen och tog mig till Hälsocenter för en 30 minuters easyline. Det var såå skönt att jag faktiskt tog mig ner dit. Har inte känt för träning på länge och egentligen inte idag heller, men jag gjorde det och när man väl är där så är det ju jättekul!

Nu ikväll har vi elektrikern här som fixar elen i vårt sovrum så att vi kan få det klart till helgen. Daniel dömer inget lördag och söndag så då kommer panelen upp och jag längtar! Vill få det färdigt så jag kan pyssla till det som jag vill ha det där ( Daniel får bara hänga med på min vilja;) ) Håller nu på med maten och potatisen kokade precis över, så jag får nog ta och ägna mig lite mer åt köket än åt datorn. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Mia
(Denna film är på väg hem till mig och jag hoppas den kommer i morgon så jag kan se den när maken dömer så han slipper, han är ju inte lika knäpp som jag när det gäller julen =) )

1 kommentar:

  1. Åh säkert hösten!!!! Usch jag känner mig exakt på samma sätt, sova, sova, fy för att göra nått, ! Hemskt!!!!! Men snart kommer snö och JUL sedan vår och sommar!!! Jul är underbart!!!

    SvaraRadera