lördag 20 november 2010

Adventstäd och yoga

God lördagkväll mina vänner!

Här duggas det inte tätt mellan inläggen just nu och det beror mest på att jag har för mycket att göra =) Idag började jag dagen med yoga. Har aldrig gjort det förut och idag fanns det ett "höftöppnarpass" där man stärker mage rygg och området kring höfterna. Eftersom jag har problem med ryggen sen flera år tillbaka ville jag pröva detta. Det var ett fysiskt pass och jag kände verkligen av det i ryggen och armarna som man lägger mycket tyngd på, men jag ska defenitivt prova yoga igen. Detta var ett pröva på pass som inte finns egentligen, men det finns något som heter poweryoga och det ska också stärka mage/rygg så det kan jag behöva ;)
Efter detta pass tog jag och maken en sväng fram till staden för en frukost, mysigt helt enkelt. Det blev också en amaryllislök för framtida adventsarrangemang. Några reflexer till vår stora hund inhandlades också, inte helt fel när det är bäcksvart ute varje morgonpromenad.
Eftermiddagen spenderade jag med min mamma hos hennes morbror för att hjälpa honom att adventstäda. Vi tvättade fönster och bytte lite gardiner, mysigt blev det. Jag tycker om att besöka honom för han har så mycket kunskap om släkten som är kul att veta och bevara för framtiden. Idag när vi var där visade han mig en trasmatta som min mammas mormor gjort och frågade om jag hade användning av den. Gissa om jag blev glad, jag som har letat efter trasmattor att ha i tvättstugan och badrummet nere. Kan säga att vår tvättstuga helt klart ser mysigare ut plus att det inte är så kallt på golvet heller =) Han var också glad att den kommer till användning och även åt att få fönstren fina och lite städat i köket. Jag är även glad åt att ha en matta här hemma som dels är så pass gammal, men som även tillhört mina gamla släktingar, det betyder oerhört mycket för mig!
Nu lagas det mat för tillfället och det ska strax intagas i ljusens sken, sen ska jag och maken kolla film. Det blir troligen "The backup plan" recension kommer imorgon. Nu ska här ätas! Ha en bra lördagkväll!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Vem är denna morbror? Måste ju vara min släkting också men jag har nog aldrig träffat denne? Kul med gamla saker i alla fall =)

    SvaraRadera