onsdag 6 oktober 2010

Jobb, trött, motion och klänning

Good evening everybody!
Ja det råder ju lite torka här på bloggen för tillfället och det är inte för att jag inte har något att skriva utan att det är fullt upp hela tiden. Jag började ju på nytt jobb i måndags och nu är jag helt slut på kvällarna, detta fast jag har kortare dagar. Jag har ju mycket nytt att lära mig, idag har jag fått lite mer ingående utbildning på förmiddagen plus att jag ska gå en data- och medie utbildning som alla ska gå i kommunen, det är bara så att på mitt nya jobb har alla redan börjat och det innebär att jag ligger efter. Så idag har jag spenderat eftermiddagen med att göra den förstaexaminationsuppgiften klar och det var inte så svårt för mig. Fast det blir ju svårare och svårare förstås=) Allt detta gör att jag spänner mig lite extra och summan av det hela blir att jag blir väldans trött på kvällarna.
Det som är positivt med att sluta tidigt är att jag hinner ta ordentliga promenader med hundarna på eftermiddagarna. Igår var jag ute i över en och en halv timma! Helt underbart skönt och även att börja dagen med en 35-40- minuters promenad är riktigt lyxigt, jag börjar ju samma tid varje dag så det är bra att få in en rutin. Denna och nästa vecka blir det inte så mycket träning på kvällarna i och med förberedelser så då är det skönt att kunna få några ordentliga promenader. Förresten plockade vi in ved i går och då gjorde jag rejäla benböj ett ANTAL gånger så jag får lite vardagsträning istället =) Det känns i bena i dag och det är rätt GÖTT;)
Räknade på min morgon promenad ut att idag är det tio dagar kvar till vår STORA dag och idag har jag provat klänningen för första gången! Känns helt plötsligt väldigt verkligt när man fick den på sig =) Den är ju inte klar än, men jag fick ju iallafall ett hum om hur slutresultatet blir och jag tror jag kommer att bli supernöjd!
Det är verkligen så att jag längtar efter att få gifta mig, trodde inte att det skulle betyda så mycket för mig att bli gift eftersom jag aldrig riktigt drömt om det. Fast ju närmare vi kommer desto mer inser jag att det här är STORT och HÄFTIGT, jag ska leva med mannen jag älskar och som gör mig lycklig resten av livet, för gifter mig det gör jag bara EN gång!
Kram!
Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och däcka som en stock. Ha en fortsatt bra vecka!

1 kommentar:

  1. Åh, förstår att det är fullt upp!! Med jobb och bröllop och försöka få in lite träning också! Du är duktig du! Måste va en helt otrolig känsla att få gifta sig! Jag längtar oxå=) Men det dröjer nog några år... Ha en superbra vecka! kram

    SvaraRadera