söndag 15 augusti 2010

VED

Det har vi plockat in idag, vi har plockat in ett och ett halv lass och den sista halvan åtminstone fått in under tak så att det kan torka. I övrigt har jag städat, misslyckats med en kaka och lagat mat. Stora sonen fyller 17 år idag så ikväll blir det kalas då vi skulle ha bjudit på kakan, nu vet jag inte om jag får åka och köpa nåt istället eller hur jag ska göra, det tål att tänkas på ;)
Igår var jag med Amanda i Skövde för att kolla modeller på brudklänningar, jag var ju helt säker i början hur jag ville att den skulle se ut och nu har jag ändrat mig säkert hundra gånger. På måndag ska jag köpa tyg till min klänning och då kände jag att jag ville prova några för att få en känsla för vad jag gillar och ser bra ut i. Det klart att jag hitta THE DRESS i butiken, så det positiva är att jag nu vet hur jag vill ha den, kruxet är att förklara det för sömmerskan, har några kort som Amanda tog så jag kan visa ungefär i alla fall. Nu måste jag sluta skriva för gästerna kommer snart, men jag återkommer i morgon med hur det gick med tygerna.
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll, kramar!

2 kommentarer:

  1. Du kommer bli sååå fin ska du se!!! Gud vad du sliter och håller på, "bygger" möbler, målar, städar och möblerar om!!! Blir ju nästan yr av att läsa!!! Hoppas allt är bra med er och att Truls hämtat sig!!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Truls har återhämtat sig, men skulle nog inte tacka nej till att göra om det ;) Allt annars är bra, börjar lugna mig i planeringen till bröllopet nu när tyget är köpt :) Skönt att ni mår bättre efter magsjukan och allt! Vi ses snart!!!!

    SvaraRadera