onsdag 11 augusti 2010

Jo så va det

att, jäklar vad trött jag är efter tre arbetsdagar. Igår orka jag inte ens åka och träna :( Fast det har jag gjort i dag, riktigt gött med easyline. Idag var också artikeln om mig med i tidningen, konstigt nog hade jag förträngt det tills jag hämta tidningen i morse och det första jag fick se var MIG, usch, kändes inte bra just då men efter jag läst igenom den och sett bilderna så är jag faktiskt riktigt nöjd ;) Det handlar ju om mitt liv och det är ju så som det är och det står jag för. Jag var ju tveksam först, men det kan vara kul att ha när jag blir äldre tänkte jag sen och ställde upp.
För övrigt har vi haft en ordentlig åskeskur här idag och min stora plutta Ronja blev som vanligt jätterädd och gick ner i källaren och gömde sig, det är rätt skönt med källaren eftersom hon känner sig tryggare där. Då behöver inte jag må dåligt över att hon är rädd heller och det är gött. Ikväll innan träningen fick vi äntligen upp vårt nya köksbord! Jag är så nöjd med hur det blev, betydligt rymligare i köket så nu kan man öppna kyl och frys även om det går någon förbi ;) Jag ska ta bilder på det och visa er, ska också visa före och efter bilder på min byrå och fönster som jag gjorde om, men det orkar jag inte nu för nu ropar John Blund på mig (han har en tendens att göra det oftare nu och tidigare för varje dag) Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kramar på er!

1 kommentar:

  1. Fast det är ju inte konstigt du är trött!! Gud vad du grejar!!!! Skönt att allt är bra!+ Är du färdigplanerad inför dagen D???

    SvaraRadera