söndag 8 augusti 2010

Tar ett tag

Det var ett tag sen jag skrev, men denna vecka har jag inte gjort så väldigt mycket, mest tagit det lugnt och läst när det varit dåligt väder. Igår var vi i Falköping och firade min giftasmoster som fyllde 50 år. Hade en jättetrevlig kväll med kusiner och släkt till släkten. Kul att träffa Malin och Ellen som inte bor kvar i närheten längre. Malin och jag är lika till sätt och sinne och vi har väl kanske umgåtts mer än jag och Ellen men jag saknar dom, det är lite tråkigt att vara ensam kusin kvar i närheten ;) Men jag ska ta tag i detta och åtminstone åka till Göteborgsområdet och träffa Malin med sambo Andreas snart. Hon och jag ska ju tatuera oss ihop, så då måste vi ju samla mod ihop ;)
En annan sak jag måste berätta om är att vår lokala tidning var här i fredags för att intervjua mig, vad har jag då för intressant att säga dom? Ja, det undra jag med, men tidningen har en serie med hundra personer från vår stad (som i år firar 100 år som stad) och då hade nån tipsat om att jag var född -78 och de ville veta lite om mitt liv. Vi får väl se vad de skriver och om det blev bra, jag var lite nervös innan de kom hit, men det gick bra som tur var (tror jag ju i alla fall)
Idag ska mamma och jag åka till en handelsträdgård en bit utanför stan och kolla in deras utställning, blir nog kul. Annars ska jag ta det lugn så här dagen före jobb. Har faktiskt ingen ångest för det, ska bli kul att komma igång och få rutiner igen, för det kan jag ärligt säga att jag är kass på att hålla rutiner när jag är ledig så det är nog rätt lagom med tre veckors ledighet för mig .)
Måste rusa för mor kommer snart och hämtar mig.
Kramar på er!

1 kommentar: