fredag 13 augusti 2010

Nostalgi

Det är vad jag känner idag när jag går genom staden. Här firas det kräftans dag i dagarna två, idag för barnen och i morgon för de lite större barnen (läs vuxna). Jag bara blir så där drömsk som man kan bli när man kommer i håg hur vi gjorde när vi var mindre och fick fiska kräftor i ån. Vi gick upp tidigt för att hitta en bra plats att fiska på och där slog vi upp vårt tält och sen satt vi där hela dagen och vaktade vå plats som vi tagit. Under dagen kom föräldrar med mat och annat som skulle muntra upp oss om det var dåligt väder eller så kom de bara för att kolla läget. Hur som helst så kan jag sakna den där stämningen och förväntan man har som liten (eller i alla fall yngre) inför något sådant här och det är väl det jag blir nostalgisk inför när jag ser alla tält som slagits upp längs med ån och jag ser förhoppningen om god fångst hos både barn och föräldrar och andra, för ibland är barnen som fiskar så små att de själva inte har en aning om vad som pågår omkring dom ;) Kul är det i alla fall. Som sagt var jag i staden i dag och vad gör jag? Jo jag gör ett nytt klädfynd, eller två om det ska vara rätt, hitta två par jeans till det totala priset av 300 pix! Är helt klart nöjd med det inköpet måste jag säga. Hyrde sen en film, Valentine´s day, för att dega i soffan med när det var dåligt väder, men den var en besvikelse. Den gick ju att kolla på men jag har ingen större lust att se om den. Så då blev det lite småplock istället mellan varven. Har fått tag på en sockerlåda som jag nu har omvandlat till ett CD-ställ istället och det blev finare än dom två jag hade innan och det tar också mindre plats, kanon tycker jag ;)
Nu tror jag att jag ska ta en tur fram till staden för att se om de jag känner har fått några kräftor och även känna av stämningen lite. Bara gå runt bland alla människor tycker jag är mysigt!
Kramar på er!
 Här är förresten CD-stället, kannan köpte jag på rea i en annan av stadens affärer ;)


2 kommentarer:

  1. vad fin kannan var, är det i samma serie som burken jag fick av er? Tyckte också valentine var en riktig besvikelse, inte som tex Love actually och de andra stjärnspäckade filmerna.

    // kusin malin

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du kan kommentera här nu!! Ja kannan är i samma serie som burken du fick av oss. Har gått och klurat på den hela veckan och fick se att de hade rea så då var jag tvungen att slå till!
    Kramar till dig och Andreas!

    SvaraRadera