tisdag 3 maj 2011

Kall tisdag

God morgon!
Två riktigt kalla dagar har vi vaknat till denna veckan och i går snöade lite här. Jag fick ett migränanfall i går natt/morgon så jag fick stanna hemma från jobbet och jag eldade både uppe och nere för att det blev så kallt även inne.
Nog om kylan, helgen spenderade vi ju delvis i Idre, plockade ner tält och annat för att ta hem husvagnen. Blir lite sommarfeelings av att ha den på uppfarten, men den är STOR! Det tycker våra grannar i alla fall =) Fast om man jämför med husvagnarna i Idre så är vår lika stor som dom och ibland till och med mindre, så då känns den inte så stor ;)
Vi spenderade söndagen med att göra färdigt det sista i tvättstugan så snart ska jag ta lite bilder att visa er, vill bara "piffa" lite först =)
Ska strax skjutsa våra hundar till respektive hundvakt, Truls ska till farmor (Daniels mamma) och Ronja ska till mina föräldrar. Hon ska sedan följa med pappa till veterinären för att ta blodprov de inte kunde ta förra veckan eftersom hon inte var fastande.
Jag ska sedan ta mig till jobbet och där ska vi gå till återvinningsstationen för lite information eftersom vi har miljötema i vårt spår denna vecka.
Ha en skön ( och kanske kall) tisdag!
Kram/Mia

1 kommentar: