måndag 16 maj 2011

Då var det måndag igen!

God morgon!
Hoppas helgen varit bra. Vi har mest tagit det lugnt, även om vi jobbade lite i lördags. I går var vi i Skövde och kollade ett nybyggt hus som vi varit lite intresserade av, men NÄ det var inget för oss. Hela huset kändes kallt och opersonligt och då bor det folk där. Fast man märker hur mycket materialvalet spelar in i hur man upplever ett hus. Tacka vet jag charmen som finns i äldre hus. Där kan man ju se personligheten i huset oavsett om någon bor där eller inte.
Nu ska vi ju inte köpa detta hus, men vi har pratat om att så småningom kanske bygga ett nytt hus och då tänkte vi att vi kunde få lite inspiration på en sådan här visning, men det fick vi alltså inte =)
Det klart att familjen som bor i huset vi tittade på trivs i sitt hus och att de är nöjda med sina val, men det är helt enkelt inte vår stil.
Idag blir det lite jobb och förhoppningsvis ska jag hitta lite inspiration till att baka lite bullar i eftermiddag. Min bror åker hem idag igen så vi ska vara hundvakter igen i några dagar. Blir alltid lite krångligt logistiskt med tre hundar, men det brukar ordna sig bra ;) Kommer sakna brorsan bara, vänjer mig fort vid att han är här.
Nu är det dags att sätta fart mot måndagens arbete.
Ha det gott!
Kram/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar