fredag 20 maj 2011

Go fredag!

God kväll!
Ligger just nu tillbakalutad mot kuddarna i sängen och har precis läst färdigt "Allt i hemmet". Maken lagar mat, jag vilar, inte helt fel en fredagskväll ;) Vädret har ju varit toppen hela dagen och jag har fått ett erbjudande om en tjänst. Kan tyvärr inte säga så mycket om det än då jag inte vet om jag ska tacka ja än. Det lutar åt att jag gör det, men jag ska träffa ev. chefer nästa vecka och sätta in mig i vad som gäller. Spännande är det i alla fall =) Var och tränade i eftermiddags och det var heller inte dumt. Provade en maskin som var ny för mig. man cyklar med armarna och jag var rätt seg i armarna efter att ha cyklat två och en halv kilometer med bara dem ;)
Fast den träningen behövs ju, jag har starka ben, men ingen styrka i armarna så för att jämna ut det lite kan detta nog vara en bra start, eller vad tror ni?
Nu är det ju så att vädret ska hålla i sig över helgen så här blir det byte av altantak. På ett sätt hade det varit skönt med regn och bara myst inne hela helgen, men det behöver ju göras så då är det ju skönt att få det gjort nu 
Det är ju inte så kul att använda semestern till att bara göra i ordning här hemma utan få lite tid för camping också =)
Ska nog gå upp till maken och kolla hur det går med maten, börjar kurra lite i magen ;)
Inte för att denna altan passar här, men annars skulle jag gärna ha en sådan =)
(bilden lånad från nätet)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Låter spännande med nytt jobb! Du får berätta mer sen.

    Hoppas ni haft en mysig fredagskväll! Det har vi, här blev det hämtmat.

    Kram Charlotte

    SvaraRadera