söndag 10 april 2011

Vår feelings

Tjolahopp!
Nu kommer vårfeelingsen snabbt. Idag har jag suttit ute och fikat i solväggen utan att blåsa bort =) Så härligt, härligt. Bilen har jag också röjt ur och snart ska jag iväg på träning (hoppas halsontet håller sig borta bara) Hade tänkt baka också, men ibland får man prioritera annat och brödet räcker till i morgon ändå ;)
Har plockat lite i trädgården också, har haft lite granris i arrangemang, men nu är det väck! Ska se om jag ska sätta penseér i krukorna i stället eller om jag ska vänta tills sommarblommorna kommer. Jag tycker det är tråkigt att ta bort penseérna när de är som finast när sommarblommorna kommer så vissa år har jag inte satt några vårblommor. Har ju viss obeslutsamhet i ämnet som ni förstår så det blir att vela fram och tillbaka lite till, men vips så är det ju dags för sommarblommorna ändå =)
 Har fått god lunch hos mina kära föräldrar i dag, kalops med potatis, så gott och det är något jag inte är så bra på själv så jag får ju passa på när det bjuds!
Ska gå ut och njuta av solskenet lite till tänkte jag innan det är dags för träningen.

Såna här finingar växer på min baksida, vårigt så säg heller hur?

Ha en fortsatt bra söndag!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Åh, jag som inte hittat några tussilago än! Du kan väl plocka några åt mej;) Underbart att sitta ute i solväggen, finns inget skönare nu på våren!

    Ha en fortsatt fin söndag!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera