söndag 19 december 2010

4:e advent

Hej mina vänner!
Hoppas ni har det bra, inläggen duggar ju inte särskilt tätt just nu och denna vecka beror det på magsjukan som gjorde att jag inte orkade göra något i större utsträckning. Fick ju även feber som gjorde sitt till, men nu är jag på benen igen och hoppas jag kan få till inläggen lite tätare i alla fall. Mina föräldrar har ju haft min brorson här i veckan och tyvärr fick jag ställa in det mesta som jag hade planerat att vi skulle göra. Gjorde ett litet försök till pepparkaksbak i torsdags och dom blev faktiskt riktigt goda. Det var också riktigt mysigt att baka med Ivar och Pål som också hjälpte till. Vi gjorde bara en plåt för sen tog lusten att pussla överhanden för Ivar, men det var precis lagom tycker jag =) 

 Gott med hembakade pepparkakor ;)

Igår var det sedan dags att åka till Krokek för att fira "julafton" med hela gänget, tyvärr var min kusin M sjuk och kunde inte komma med sin sambo men jag vill att hon ska veta att jag saknade henne! Vi firar ju jul så här eftersom min bror med familj firar julafton hos hans sambos familj i norrland vartannat år och hos oss vartannat, så i år blir det lite folktomt på riktiga julafton. Fast man vet ju att vi har nästa julafton att se fram emot då verkligen ALLA är med =) Sen tror jag att riktiga julafton blir lika bra som vanligt även om vi inte är så många.
I väntan på paketen =)

 Idag har vi ju då fjärde advent och jag har varit och firat en kompis som fyllt trettio, hon hade ingen aning så det var riktigt roligt, vi hinner inte träffas så mycket längre och då är det riktigt kul att ha en sån här grej :) Annars har vi haft en "lugn" dag då vi skottat en jäkla massa snö (läs Daniel och barnen, jag var ju på fest) Jag kolla också damerna i handboll som spelade final i EM mot Norge, tyvärr förlorade dom, men vilken turnering dom gjort!  
Nu har jag bara två dagar kvar att jobba innan jag tar lite julledigt, har faktiskt jullov i år och det känns riktigt skönt att ha det, var ju ett tag sen om vi säger så =) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men tror att det blir en del långa promenader och förhoppningsvis en del längdskidor nu när vi har så mycket snö (och mer kommer det) Jag ska ta dagen som den kommer i alla fall och inte planera så himla mycket.
Nu ska jag ta och sussa gott för John Blund kallar på mig, sov så gott mina vänner!

Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Tack ska du ha!
    Era julklappar ska förhoppningsvis dyka upp med posten innan jul! PO

    =)

    SvaraRadera