fredag 4 juni 2010

Sommar och parning

Hejsan på er i denna härliga sommarvärme. Har precis kommit in efter en stund på altanen där jag njutit av solen och en go cider. Det är helt underbart med denna värmen och perfekt timing till 100 - års jubileet här i staden, efter flera veckor med regn öppnar himlen upp sig och visar sig från sin bästa sida :)
Tidigare i dag var jag och sambon hos Annelie för att se om vår lille hund Truls ville para sig med deras lilla dvärgpudel Smulan. Vi var där igår också för att de skulle få träffas och se hur långt hon kommit i sitt löp och då var Truls på henne HELA tiden, hon tyckte nog det var lite jobbigt. Idag när vi kom dit började han yla innan vi var framme men när vi sen släppte ihop hundarna var de inte dugg intresserade av varandra. Lukta lite men sen var det bara lek och kolla runt på gården som gällde. Vi tror ändå att de kommer att få till det om några dagar så det är bara att vänta ut henne. Jag som gärna vill bo på landet passade på att njuta lite av miljön och kolla kattungen (som är sååå söt) och sprang runt för att kolla så Truls inte drog iväg till hästarna i stället. Kommer nog fler rapporter om hur det går för det söta paret senare :)
Nu ska sambon servera maten, god marinerad picnicbog och potatisgratäng, mm ska bli så gott. Ha det så skönt alla! Kramar i massor!!!

1 kommentar:

  1. Ha ha ha!!! Nu har det gått undan!!! Gick snabbt för er att komma hem och ut på altanen... hi ha ha... Ha det gott!!!

    SvaraRadera