tisdag 29 juni 2010

Skulle vilja

ha en pool ;) Just nu är det runt 25-30 grader ute och klockan närmar sig åtta på kvällen. Har varit ute i värmen på en promenad med hundarna och min yngste bror, det var VARMT! Hade gärna slängt mig i poolen när jag kom hem. Vi hade en pool, men misskötte den så vi fick slänga den och nu är det nog inte så aktuellt att investera i en ny (även om jag skulle vilja tjata mig till en ny ibland) För övrigt har jag haft en underbar dag ute på jobbet, barnen har badat hela eftermiddagen och jag varit ute och njutit av solen i min NYA kjol. Jo jag kom hem med ett plagg i alla fall. Hade tänkt mig ett par kortare shorts men blev med kortkort kjol istället. Den är hur skön som helst och ägaren av butiken tyckte att mina ben behövde jag inte skämmas för så jag slog till! Det var ju 40% rabatt på det mesta så jag hade kunnat köpa fler plagg, men jag får bärga mig. Jag behöver ju inte ruinera familjen för att jag helt plötsligt tycker om att köpa kläder :) eller? Nu kan jag ju köpa kläder jag vill ha istället för kläder jag kan ha och det är så nedrans GÖTT!
Håller på att laga mat så jag får väl sluta nu och snart är det både allsång och fotboll på tv så vi får se vem som vinner kampen om tv:n här hemma :)
Kramar på er alla!
En sån här vore ju inte fel!

1 kommentar:

  1. Nej ruinera dom inte innan brölloppet!!! jag väntade tills efter!!!! Ni verkade ju haft en underbar midsommar!!! Ha det gött!!!

    SvaraRadera