tisdag 22 februari 2011

Torka och gnäll och lite kärlek

God afton!
Har just nu ett problem och det är inspiration till att skriva här på bloggen. Mycket beror det på trötthet, förra veckan var seg riktigt seg. Ont i halsen och halvhängig med förkylning som inte ville bryta ut. Så jag jobbade på som vanligt och var slut på eftermiddagen och sov då några timmar. Daniel var hemma sjuk också så jag ville bara att det skulle bryta ut eller försvinna helt =) NU har det brutit ut och jag ligger hemma med feber, ont i halsen och en jobbig hosta. Till på köpet slogs jag med ett frysfack i vår frys i går så nu har jag ett fint jack mellan ögonen och ett skrapsår mitt på näsan =) Jättesnyggt, ska försöka få till någon bild för att visa er. 
Sitter och tittar lite på film i sängen och väntar hem Daniel om några timmar, han har varit i Gävle sen i går på kurs. Saknar honom enormt när han inte är hemma, låter väl löjligt kanske men så är det. jag älskar honom så oerhört mycket och det är så underbart att få vakna brevid honom. Bara en så liten sak som att vakna på natten och sträcka ut handen för att känna att han är där. Det är KÄRLEK. Han är mitt allt.
Nu ska jag sluta tjata om honom och sluta gnälla på att jag inte må bra och istället krypa ner under täcket och sova bort skiten =) och längta några timmar hihi.

Kram på er/Mia

2 kommentarer:

  1. Visst får man bloggtorka ibland så är det ju men roligt att du är tillbaka!! Låter som om du fått mitt elaka virus, fy säger jag bara! Nu är jag på bättringsvägen men just nu är jag hes som bara den så jag pratar helst inte... Krya på dej! Kram Charlotte

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt är bättre nu Mia! saknade dig häromdagen på ABF! Kommer du på tisdag?
    kram

    SvaraRadera