måndag 27 september 2010

Officiellt!

Då är det officiellt då, på måndag byter jag jobb! Ska börja på en stor skola inne i stan som assistent/pedagog i en femma. Det innebär att jag får lämna min Bullerbyskola för en enorm mängd elever, men jag känner att jag har tagit rätt beslut. Dels ville jag pröva något nytt och dels passar det oss som familj att jag finns i stan, då jag kan cykla hem till hundarna på rasten t.ex. Jag kommer också att ha kortare dagar eftersom denna tjänst är på 75% istället för heltid, men det gäller bara detta läsåret sen får jag gå upp på heltid igen =) Fast det kan vara skönt med lite kortare dagar och jag ska verkligen försöka att njuta av dessa dagar och uppskatta att vara ledig. Jag har dock lovat att hoppa in extra på mitt nuvarande jobb om dom behöver mig =) Jag vill ju inte klippa banden helt när jag tycker om dom så mycket. Berättade för barnen idag att jag skulle sluta och jag får väl säga att jag hade nära till tårarna, fast jag klarade mig.
Denna vecka har vi en extra hund här då mina föräldrar är på semester och nu har jag varit ute på en tur och om en stund ska jag ut med våra hundar tillsammans med en kompis. Det är ju ett sånt härligt höstväder så den första promenaden kunde jag glatt fortsatt på om jag inte skulle ut på nästa promenix ;)
Sköt om er och på återseende.
Kram på er!!

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att du ska sluta!!! Barnen kommer sakna dig på fritids, det är jag övertygad om!!! Hoppas du kommer trivas på ditt nya jobb!!!

    SvaraRadera
  2. Lycka till på nya jobbet!! Kram!

    SvaraRadera