måndag 20 september 2010

Allt och ingenting

Hej och halloj därute!
Ja här händer allt och ingenting just nu. Jag och Daniel håller på att förbereda husvagnen för vår resa till fjällen på onsdag, hela helgen har mer eller mindre ägnats åt det får jag väl säga. Nu är det mest våra egna småsaker som kläder, laddare och sånt som ska ut, men vad jag LÄNGTAR! Ska bli så skönt att komma bort lite och att vandra i fjällen är verkligen en lisa för själen, man får otroligt mycket ny energi och man får tänka och uppskatta livet och det land vi lever i (naturen alltså, inte politiskt ska väl tilläggas i dessa tider) i lugn och ro.
Nu kommer inte vardagen att lämna oss helt då vi på kvällarna ska sitta med bordsplacering och annat till bröllopet, men vi får göra det i lugn och ro vilket känns viktigt, vill ju inte placera våra gäster helt fel =) Det mesta börjar ändå falla på plats och idag var jag och tog mina mått hos sömmerskan och det börjar kännas otroligt verkligt;) Kom på igår att jag bara har tre veckor kvar som jag har mitt efternamn kvar, ska ju behålla mitt flicknamn, men det blir ju inte som efternamn utan som mellannamn. Undrar hur lång tid det tar innan jag lär mig skriva ett nytt namn :) Det bästa med att byta namn, förutom att jag får heta samma som min man, är faktiskt att jag får byta körkort, det har hänt att jag fått frågan om det är jag på kortet :) Jag tar det som en komplimang eftersom det kortet togs ca två år innan op och viktnedgång så jag ser verkligen inte ut som jag gör idag. Det ska alltså bli skönt att få ett nytt.
Nu ikväll har jag rensat svamp som jag hitta när jag var ute med hundarna, min jobbarkompis har lärt mig hur trattkantareller ser ut och jag hitta ett ställe där det fanns rejält med såna och då kan man ju inte bara lämna dom och gå vidare eller? Ska bli gott att steka och ta på en macka ;)
NU ska jag iallafall ta och gå och lägga mig, är helt färdig efter en natt med dålig sömn, men nu känns det som att jag kommer slockna rätt så fort.
Godnattkramar på er alla!

1 kommentar:

  1. Oh så spännande det blir! Jag har fortfarande inte hittat någon bra klänning till bröllopet, jag hade en men tydligen har jag lagt på mig på höfterna (!) trtos att vågen visar annat. Kan i alla fall inte sitta i den...

    Andreas ber att han placeras bredvid någon rolig människa att prata med, sätt han bredvid pappa eller nåt! =P

    kram på dej, och försök att njuta av fjällsemestern =)

    SvaraRadera