onsdag 8 september 2010

Guess what?!

Ikväll har jag stärkt mitt psyke med rejäla poäng och förhoppningsvis håller det i sig ;) Hur jag gjorde? Jo jag var på berget för att gå med hundarna och beslöt mig för att försöka springa. Nu hör det till saken att jag inte mår bra i kroppen, har ont i leder och olika muskler fast jag inte kan säga vad det beror på så jag har inte sprungit på flera veckor och heller inte haft så högt tempo på promenaderna. Så idag bestämde jag mig för att NU JÄVLAR ska jag fixa det här. Och det GJORDE jag, i och för sig på ren vilja, men det var det som gjorde att psyket stärktes :) Förr hade jag gett mig vid minsta motgång, men nu slet jag ändå! Är helt klart nöjd med mig själv ikväll.
För övrigt är jag nu trött i både kropp och knopp så jag ska strax gå och lägga mig, jag har öppnat på jobbet tre dagar på raken och det är jag absolut inte van vid så nu har det tagit ut sin rätt.
I morgon ska jag åka till Krokek efter jobbet och hälsa på min bror med familj och det ser jag fram emot, jag och mamma ska vara barnvakt till Ivar på fredag och så ska vi umgås lite med Chris och Lotta naturligtvis :) Nu bär det av mot sängen i alla fall!
God natt på er allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar