söndag 21 oktober 2012

Första...

Julklappen är inslagen :) Är riktigt nöjd med det inköpet och tror att den som får den också kommer gilla den starkt!
För övrigt har vädret fortsatt vara rejält grått och tråkigt, igår tror jag inte att det var ljust på hela dagen :( Jag jobbade ju i och för sig så det var inte hela världen för mig att det regnade :)
Idag har jag varit hos min gammelmorbror en sväng och hälsat på, vi har hjälpt honom att ta upp lite potatis ur landet, men eftersom varken mamma (som var med) eller jag var klädda för detta i dag lovade vi att komma tillbaka nästa helg och ta upp resten. Det är roligt att hälsa på honom eftersom han har sån kunskap om vår släkt och kommer ihåg nästan alla, vi håller också på att märka fotografier från förr. Då finns ju kunskapen kvar (i viss mån) för kommande generationer :)
Tog också en sväng förbi ÖB där jag hittade årets första julkort! Några ska jac göra själv, men det blir alltid några köpta varje år :) Hur brukar ni göra? Skickar ni per post eller har ni gått över till e-mail?
Jag fortsätter med traditionell post, tycker det är lite mysigt det där :)

Näpp, nu är det dags att ta tag i maten för i afton, har ingen aning om vad än så jag får helt enkelt gräva i frysen och se vad jag hittar.

Önskar er en skön söndagkväll!
Kram/Mia


2 kommentarer:

 1. Kan inte ni lämna resesängen hos mamma och pappa om ni ändå är i trakterna nästa helg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart vi kan :) no problemas vet du! Ringer dom i veckan och kollar så dom är hemma.
   Hoppas lilleplutt kryar sig fort nu!

   Radera