onsdag 1 augusti 2012

Dagen igen

Vi har idag tagit oss in till Varberg, liksom resten av världen kändes det som. Att hitta parkering var inte det lättaste utan det tog en bra stund. Vi promenerade lite i centrum där det var torghandel. Jag gillar torghandel där det finns färska frukter och grönsaker. Här fanns hur mycket som helst att välja mellan, men bara jordgubbar fick följa med idag :) Truls fick vi bära en stor del av tiden på marknaden eftersom han är så liten, men han klagade inteVi hade tänkt ta en sväng till fästningen, men där var så väldigt mycket folk så vi drog till Getterön istället :) Det var fint där också och man fick ha med hundar hela vägen ner till vattnet så Truls var i upptäckartagen.


Därefter åkte vi för det "obligatoriska" stoppet vid Tre toppar i Träslövsläge. Vi valde att dela på en glass då deras glassar är så enorma :)


Gott var det! :)

Nu framåt kvällningen har vi mest slappat och tittat på en helikopter som gjort korta utflykter med gäster från campingen, strax blir det promenad med lillakrutten och sen god mat :)

Önskar er en skön kväll!
Kram/Mia

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar