tisdag 6 september 2011

Jodå...och fredag och lite årstid ;)

God kväll på er! Sitter i sängen och kollar lite fotboll, Sverige spelar landskamp och jag vet inte när jag kände mig mer omotiverad att titta på det. Jag är ju en sporttjej som alltid tyckt om att kolla sport på tv. Jag har många minnen då vi suttit i soffan och tittat på både fotboll och handboll och hejjat på Sverige. Mamma som tjuter när det är nära mål, pappa som kan väcka hela kvarteret när det väl blir mål och vi andra som också jublade rejält ;) då tyckte jag att det var roligt, men nu känns det mer blasé, handboll kan jag fortfarande titta på och njuta av, fast fotbollen känns som om media vill att landslaget ska vara bättre i än vad de är. Jag vet inte, ska heller inte klaga för det är ju fritt att titta på vad man vill, jag är bara fascinerad över att det jag tyckte var såååå viktigt att titta på för bara några år sedan idag känns som om jag helst slipper ;) Tittar faktiskt mindre på tv än någonsin så det kanske är något som visar på att jag blivit gammal eller nåt ;)

För övrigt har det varit en bra dag, jobbade natten och hade sen APT på jobbet. Jag är fortfarande ny så det är mycket att ta in, men det kommer allt eftersom tiden går. Har nu ledigt i två dagar innan jag ska jobba helgen så jag tar alltså helg i dag;) har nu fredagkväll!
Efter helgen har jag ledigt en vecka och då styrs kosan mot Idre fjäll. Tror inte jag har längtat så otroligt mycket efter att åka dit någon gång som jag gör nu. Till hösten, den friska luften och att mysa med husvagnsliv, sen vet man ju också att skidåkningen närmar sig med stormsteg och för mig gör det absolut ingenting! Jag är en riktig höst och vinter människa så min bästa tid är på ingående. Alla tända ljus, mysiga tröjor att gosa in sig i och även någon varm dryck att värma sig med och inte minst promenaderna i den sköna luften!
Nu ska jag ta och ägna mig lite åt min man och åtminstone försöka engagera mig i fotbollen lite ;)
Ha en fin tisdagkväll (fredag för mig)!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Va härligt det låter med Idre!! Håller med dej, gillar också hösten och vintern, bara man tar på sig ordentligt för jag gillar inte att frysa...

    Må så gott!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera