torsdag 30 oktober 2014

Igår

Igår tog jag ledigt från jobbet, jag har rejäla foglossningar och efter två dagars sittande på föreläsning och andra möten så sa kroppen ifrån :( Fast jag fyllde dagen ganska bra ändå :) Mina föräldrar hade varit och hämtat brorsbarnen en dag tidigare än planerat och jag tog med dom till Julius café här i staden och fikade. Populärt var det och Ivar åt en gigantisk bulle, medan Maja nöjde sig med två mindre kakor :) Det är mysigt att tillbringa lite tid med dom ensam, de pratar och berättar så mycket och det är inte en lugn stund :) Efter fikat blev det en tur till leksaksaffären då jag lovat dom något som tack för hjälpen då de var hundvakt för några veckor sedan. Maja valde en docka med bebis i magen (väldigt stort med bebisar just nu) och Ivar en figur till ett dataspel. Båda var nöjda :) När jag lämnat av dom hos mina föräldrar drog jag hem och planade ut i soffan, är just nu det som känns bäst för kroppen tyvärr, och jag stensov i en och en halv timme :)
Senare på eftermiddagen följde jag med min mor och barnen till Osterian i Falköping där de hälsade på tomten och "mjölkade kossan" utanför. Det var även det en lyckad utflykt :) Jag hittade en så söt ren som nu har hamnat på en önskelista, men tror inte tomten kommer med den i år :( Den kostade lite om vi säger så....
Kvällen spenderades som under lunchtimmarna i soffan och sedan somnade jag som en stock redan innan klockan slagit 22.00. 

Idag ska jag ta med mig Ivar på Star wars utställning så det laddar jag för nu :)

Önskar er en bra dag!
Kram Mia

1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt med Osterians julmarknad! Jag ser verkligen fram emot att själv åka ner till Falköping nästa vecka och besöka just den :-)

    SvaraRadera