fredag 7 mars 2014

Varannan dag...

Sitter och laddar för jobbhelg i soffan. Är lite krasslig idag, har varit det ungefär varannan dag nu i två veckor. Börjar bli lite trött på det nu, hellre att det bryter ut ordentligt och jag blir bra eller ännu hellre att det försvinner utan att det bryter ut :)

Här hemma håller vi på att renovera, vi har slagit ut en vägg från vårt tvrum mot det rum vår äldste son hade förut för att nu få lite större plats. Sonen har nu skaffat sig en egen liten lya och det lite tyst härhemma, men det är ju livets gång det där :) Så då skaffar vi oss då ett nytt projekt och gör ett större rum :) Det kommer bli vitt tak, mörkt grå väggar och golvet är det vi funderar på nu. Vi vill inte ha samma som i kök och matrum, men det ska ändå matcha det golvet och det får inte vara för mörkt eftersom väggarna är mörka :) Ja du dessa I-lands problem :)  Igår flyttade vi soffan dit den ska stå när allt är klart och då fick vi direkt en bättre bild av hur det kommer se ut när allt klart och vi är riktigt nöjda än så länge!

Morgonens promenad tog jag och hundarna på berget och det var riktigt torra stigar nu och det är så härligt att äntligen kunna gå däruppe, jag har längtat  dit under den slaskiga vintern som varit.

Dags för lite uppfräschning denna förmiddag, duschen hägrar :)

Skön helg önskar jag er!
Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar