söndag 18 november 2012

Helgen och veckan

Söndag kväll och jag är totalt slut :) Har jobbat i helgen och då vi inte hade några boende som var kvar så har jag fått göra mina timmar på dagarna. Det blir mååånga timmar att få ihop :) När man jobbar natt blir det ju många timmar som sen ska omvandlas till dagtid och jag är ju inte riktigt van vid det nu :) Det blir ju inte riktigt samma typ av jobb man gör heller så huvudet "tar stryk" :)
Min mellanbror med familj har varit på besök också. Så jag har hunnit träffa dem på kvällarna. Så tacksam för att de finns i mitt liv!! Ivar är inte så jättepigg på att vara med på kort längre, men fick med honom på ett i alla fall :) Fick fota Mästerkatten istället så därför är han med på bild också.
Har börjat förbereda mig för advent också, så en krans till entren har jag fått till. Det är så att min älskade man har bokat en resa till London över första helgen i december och då får jag vara ute i god tid med planeringen.
Förresten någon som har några tips på vad vi ska göra/se i London? Ett måste för mig är Harrods, men sen är det helt öppet så kom gärna med förslag!!

Nu ska jag ta och äta lite innan jag stupar i säng :)
Ha det gott!
Kram/Mia

1 kommentar:

  1. Hamleys leksaksaffär, ligger nära piccadilly. Fråga Ellen annars, hon känner till London ganska bra tycker jag =)

    SvaraRadera