lördag 8 maj 2010

Idag har jag varit duktig, ja egentligen har jag varit duktig hela veckan :)
Måndag: tränade easyline
Tisdag: spinning
Onsdag: easyline
Torsdag: vårruset (gick 5 km snabbt)
Fredag: dans 2 timmar
Lördag: easyline
Det är så gött att ha kommit igång med träningen ordentligt igen och känna att motivationen börjar komma tillbaka. Det är SÅ kul att träna och man känner sig så bra efteråt. Annars hade jag tänkt att ta det lugnt idag, eventuellt städa lite men det har varit fullt upp hela dagen så när jag väl kom hem så tröt ork och motivation till städning så nu hamna jag här framför datorn. Daniel och barna har hållt på med att demolera svärmors lägenhet och den ska sedan renoveras med mycket jobb :) Ikväll kommer min kära lillebror hit och käkar en sväng ska bli kul att tjöta lite skit och bara umgås. I stan är det cruising men eftersom vädret är så tråkigt blir det nog en lugn kväll i soffan efter maten :)
Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Duktig du!!! Väldigt vad du tränar!!! Kul att hitta fler Bloggar att läsa!!! Nu undrar såklart du vem jag är, ha ha ha!! Bara jag som tänkte låna din lilla hundkille!!! Annelie alltså Emmelies mamma!!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du hittat hit, alltid roligt att få kommentarer från dom som läser :) Javisst va jag redig, åtminstone förra veckan hihi.

    SvaraRadera