onsdag 29 juli 2009

Öland, Roland och fastland

Har nu kommit hem efter drygt ett dygns resa till Öland och tillbaka. Jag, Daniel och mina föräldrar åkte igår till Borgholm för att gå på dansgala med Rolandz på slottsruinen. Då undrar ni säkert varför vi åkte så långt för att se dom där när dom spelar på Olstorp på lördag. Jo de band som spelar utöver Rolandz var inte sågot för oss i Olstorp men på Öland var det SCOTTS :) Då måste vi ju bara åka dit och dansa, sen att mamma och pappa haka på var bara jättekul. Vi hade en liten stuga men superbra väder så vi kunde sitta ute och på själva dansen var det kanon att dansa till klar himmel. Enda smolket i bägaren var Lasse Stefans. Hur detta band kan bli utsett till Sveriges bästa dansband enligt undersökningar är för mig helt oförståeligt. Men de spela bara en timme mellan Scotts och Rolandz så vi kunde gå runt och titta på annat under tiden.
Rolandz med Robert Gustavsson i spetsen var riktigt bra och vi digga riktigt mycket under den en och en halv timma dom spela. Dansen blev till Scotts och även pärona svängde sina lurviga på dansgolvet.
Efter en sen men superkväll så återvände vi till vår lilla stuga och sussa ganska gott på våra kuddar.
Idag återvände vi till fastlandet och fick då för oss att åka till Kosta outlet i Kosta, vi trodde inte det var så stort men vi gjorde nog inte hälften av alla affärerna som fanns där, de hade inte bara glas, även om det var huvudsakligen det som gällde, det fanns kläder, skor mm. Det får bli ett besök där någon mer gång defenitivt :)
Nu ä vi då hemma igen och nu ska jag hämta kräftor som jag ska njuta utav :)
Kramar!!!

1 kommentar: