måndag 26 mars 2012

Elektronik

Ja nu jäklar så är jag förbannad på all elektronik som går sönder här hemma. Ja inte allt då, men det som man verkligen behöver, som frysen och tvättmaskinen. Kylen gick sönder förra året, men vi har haft en reservkyl ett tag. Nu måste vi byta både kyl och frys. Så i går hade vi ett riktigt pusslande här hemma med vart vi skulle göra av all mat vi haft i frysen :( Som tur är har min kära svärmor en frysbox i förrådet som inte var mycket i så vi kunde fylla den med vårt. Vi har en liten frys i vårt garage så det som vi behöver snabbt har vi i alla fall nära :)
Sen upptäckte vi då i dag på förmiddagen att tvättmaskinen som (som är tre år gammal) hade flyttat sig ca en halvmeter från väggen. Daniel skruvade lite på den och insåg att inget fanns att göra utan nu är vi tvungna att fixa en ny sådan också :( SKITKUL! Det är ju inte det billigaste man kan köpa till hemmet heller, så det var ju verkligen efterlängtat, not!
Har kollat runt både här i stan och i "storstan" Skövde och det visade sig att det faktiskt var billigare här, där det bara finns en butik utan konkurrens av flera. Så nu är vi riktigt rediga och gynnar vår egen stads handel :) Har kollat in riktigt snygga kyl och frys i svart så det fick det bli :)
Nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig, jobbar 8.30-19.00 i morgon så jag känner att jag behöver sova nu :)
Önskar er en skön vecka!
Kram/Mia


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Åh det är nog något som går då!! Här ger skiten också upp en efter en, torktumlar osv... Suck det är såå himla billigt också!! Kram på dig!!

    SvaraRadera