torsdag 8 maj 2014

Jobbigt

Har haft ett par tuffa dagar och nätter.... Vår älskade lilla Truls har varit magsjuk och både kräkts och haft diarré :( Han har ju inte mycket att ta av från början så när allt började om idag åkte jag in till veterinären med honom (var där igår också, men de trodde det hjälpte med dietmat då) Där tog dom prover som visade på uttorkning (inte konstigt som de senaste dagarna /nätterna sett ut), sen visade dom också på någon form av infektion eller inflammation så de ville behålla honom där över natten så han kan få dropp och medicin så han blir bättre.
Jag tycker det är hemskt jobbigt när mina hundar blir sjuka och blir dålig själv :) Nu har jag ju heller inte sovit ordentligt på två nätter (den senaste bara nån timma) så jag skyller även på trötthet, men när de sa att Truls skulle få stanna kvar börja jag lipa! Stackars veterinären sa att vi kunde hämta honom ikväll, men komma tillbaka tidigt imorgon bitti om det var för jobbigt att lämna honom där. Så jag fick snällt förklara varför min reaktion blev som den blev och sa att jag bara tycker det är bra om han får stanna kvar och få den hjälp han behöver.
Nu har jag krupit ner i sängen, med vårt andra fyrbenta barn :) Han saknar Truls lika mycket som vi andra, men han har ju knappt fått vår uppmärksamhet under någon dag så nu vill jag mysa lite med honom också :) Och så hoppas vi på att vår älskade Truls mår mycket bättre i morgon och får komma hem och mysa med oss igen :)

Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar