fredag 17 juni 2011

Blandar och ger

Jag blandar och ger i dag, det blir nog ett smått virrigt inlägg. Det händer så mycket just nu och jag är så rörig, mer än vanligt alltså. Har glömt var jag ställt bilen på jobbet två dagar i rad, har inte koll på vilken dag det är osv. Hoppas och tror det ska bli bättre nu när skolavslutningar är avklarade och min introduktionstid på mitt nya jobb är avklarad. Då behöver jag inte jobba dubbelt.
Denna vecka har varit mysig på jobbet, med mycket "sista" veckan saker, lite utflykter, köpa glass och sånt som hör sista veckan till.
I går slutade vår yngste son nian och när de skulle tåga in i lokalen så kom det en tår, jag har aldrig gråtit på en avslutning förut, men igår kom det ;) Efter avslutningen åkte de omkring i balvagnar som var smyckade med olika teman, de var utklädda till gudar. Jag får fina minnen från när jag sluta nian och fick åka balvagn, härlig tid!
Båda våra söner har fått sommarjobb och det är riktigt kul för dem att tjäna egna pengar. Jag kommer ihåg mitt första sommarjobb i en kiosk. Det jag köpte för de pengarna var min första hund, Pysen, helt klart väl investerade pengar ;) Han blev ju nästan tolv år gammal och var en underbar hund med sina egenheter =)
Idag ska jag ta en tur till grannstaden dit mitt gamla jobb åkt på utflykt, så jag ska göra dem lite sällskap och ha kul!
Hoppas er fredag blir lika bra som jag tror min blir (även om det regnar småspik)
Kram/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar