torsdag 16 januari 2014

Idag är en sån dag......

Idag är en sån där dag som jag längtar mig långt långt bort. Vissa dagar är ju sådana och jag vet att det blir bättre, men ibland så måste jag få spy lite galla över livet också. Jag har ett jättebra liv, med en man jag älskar så oerhört mycket och vet att han känner det samma för mig, vilket är skönt. Att jag får såna här dagar har liksom inte med det att göra, han är ju den som lyfter mig när jag verkligen behöver det. Just nu är det jobbigt och i morgon kommer också bli en tung dag då vi ska begrava vår farfar :( Kanske har jag en skitdag för att jag inser att jag inte är odödlig jag heller och att det finns saker jag vill göra och uppleva innan min dag kommer. Tro nu inte att jag har nån dödsångest för det är inte det, jag menar bara att jag tror att jag behöver liksom sätta mig ner och skriva ner vad JAG vill uppnå eller göra. Det kan vara resan jag vill göra eller nåt annat, men bara skriva ner det kan göra det lättare att faktiskt uppnå detta.
Nu blev ju inlägget inte alls så deppigt som jag trodde från början, men ibland måste man visa den sidan också. Ikväll kommer mina älskade bröder, svägerska och brorsbarn hit och jag längtar efter dom nåt enormt så det ska bli så mysigt att få krama om dom lite :)
Är så glad och tacksam för HELA min familj vilket även inkluderar en helt suverän svärmor!

Nu ska jag fortsätta med att fundera över livet och mina mål, kanske återkommer jag med en lista på saker som jag vill ha som mål :)
Önskar er en skön dag!
Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar