söndag 14 april 2013

Mysig helg :)

Vi har varit i Krokek i helgen och haft det mysigt! Vi kom dit i fredags kväll och blev bjudna på tacos, gott att dricka och goa samtal. Naturligtvis blev det ju en del mys med Maja och Ivar också :)
I går blev vi barnvakter några timmar när bror och svägerska fick lite egentid. Det är roligt att vara med barnen själva lite också och de skötte sig utmärkt! Vi tog en promenad till affären och medan Daniel och Ivar handlade tog jag och Maja med oss Truls på en lite längre sväng.
Mat lagades och åts, ett barn somnade på min arm medan det andra spelade spel på plattan och när föräldrarna kom hem blev det fika :) Vi fick så fina tulpaner som tack för hjälpen med barnen, men vi tackar och bugar för att vi fått förmånen att ha dom! Vi åkte hem tidig kväll och saknar dom massor redan när vi backat ut från uppfarten :) Sen är det ju ganska skönt att komma hem också, det hade inte gjort nåt om de bott lite närmare, ett projekt att fortsätta jobba på :)

Idag har det varit underbart väder här och vi har varit ute en hel del. Vi planerar för hur vi ska bygga färdigt vår altan och fixa runt den, det drar med sig drömmar om andra projekt som vi får se om vi kan ro i land någon gång :)
I morgon bitti blir det tiiidig träning igen, sen blir det en hyfsat lugn dag då jag bland annat ska hjälpa min gammelmorbror med deklarationen.

Önskar er en skön start på den nya veckan!
Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar