lördag 19 december 2009

Nu bär det av

till Dansbandskampen i Strängnäs. Jag och Daniel ska åka med en buss i från Skövde och den hör ihop med ytterligare ett gäng på 6 bussar som har ordnats av Zekes fans. Vi hejjar på Date men Daniels jobbarkompis har en brorson i Zekes´så han har hjälpt oss med biljetter så vi får väl låtsas :) Ska bli kul att uppleva det på plats och så ska jag försöka komma med i TV och vinka till er som ev. läser denna blogg.
En annan rolig sak som händer i dag är att mina bröder kommer hem idag och jag längtar efter att träffa dom. Pål har jag inte träffat sen i augusti och jag får väl med det säga att det vore kul om han bodde närmare:) Det är inte kul när dom båda bor långt härifrån även om det inte tar mer än två timmar till Chris och Lotta. Tycker det är skönt ändå att vi har så bra kontakt och jag vet att de alltid finns där om jag behöver dom, älskar er båda! Älskar hela min familj faktiskt!!
Nu börjar jag visst bli lite blödig och ska nog avsluta nu :) Daniel står utanför och väntar så det är väl bäst att skynda sig.
Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar